Speeldagen van Bridgeclub Leidschenhage

Internetclub

Ranking MACM internetbridge Ranking DIC internetbridge Ranking DOC internetbridge
 
Zoek Partner Barkaart Klassement Zomerbridge  

Uitslagen
MACM internetbridge (september t/m december)
07-09 14-09    
       

DIC internetbridge (september t/m december)
08-09      
       

DOC internetbridge (september t/m december)
10-09      
       


BLCH internetclub seizoen 2020-2021
Natuurlijk zijn we  heel blij dat er weer in het Bridgehome gespeeld gaat worden. Hierbij realiseren we ons dat niet alle leden dat kunnen of willen.  Gelukkig biedt Stepbridge de mogelijkheid om als lid van BC Leidschenhage zonder kosten op de BCLH internetclub te blijven spelen.

Herfstcompetities BCLH internetclub

1.
Van 7 september tot 18 december zullen er drie herfstcompetities op de BCLH internetclub worden georganiseerd. De spelmomenten zijn:
  • Maandagmiddag 14.00               (7 sep - 14 dec)           WL: Ineke Westenberg
  • Dinsdagavond       20.15               (8 sep – 15 dec)          WL: Hans Bouman
  • Donderdagavond  20.15               (10 sep – 17 dec)        WL: Jacques Brandt
Het zijn parencompetities, men moet zich daarom als paar of driemanschap (P/D) per mail aanmelden bij Jacques Brandt. Waar verder over paar wordt gesproken is dat ook van toepassing op een driemanschap.

2.
Omdat het op dit moment nog niet mogelijk is in lijnen te spelen wordt er in 1 groep gespeeld met Zwitserse indeling. Hierbij wordt na iedere ronde gespeeld tegen een paar dat op dat moment nagenoeg gelijk staat in de stand na de laatst gespeelde ronde. Je speelt in een toernooi nooit twee keer tegen eenzelfde tegenstander.

3.
Paren strijden om het herfstkampioenschap op basis van de verdiende rankingpunten. Tot herfstkampioen wordt uitgeroepen het paar dat het hoogste gemiddelde over de met elkaar behaalde rankingpunten heeft gescoord. Om herfstkampioen te worden moeten een paar minimaal 12 keer met elkaar hebben gespeeld. Indien een paar of driemanschap vaker dan 12 keer heeft gespeeld, vallen de slechtste scores af. Je mag maximaal twee keer met een invaller spelen. Paren die nog in aanmerking kunnen komen voor het kampioenschap worden getoond met een blauwe achtergrond.

4.
a. Een wedstrijd bestaat uit 8 ronde van 3 spellen. Tijdsduur per ronde is 18,5 minuten (6:10 per spel).  Dit is gebaseerd op ervaring van de zomerdrives. Er zijn paren die hier moeite mee zullen hebben, maar hun belang is afgewogen tegen dat van de gemiddelde speler om lange wachttijden te voorkomen. Verbindingsprobleem van een speler is geen goede reden voor verlenging.
b. Speelvorm is paren, maar op dinsdagavond kan op verzoek butler worden gespeeld.
c. er is geen vervangende score bij afwezigheid. Wel moet je minimaal 12 keer hebben meegedaan, waarbij maximaal twee keer met invaller mag worden gespeeld.
d. als je speelt met een invaller telt de behaalde score.
e. een score met eigen partner gaat altijd boven een score met invaller.  

5.
We gaan spelen met spellen die gelijktijdig in het Bridgehome worden gespeeld. De competities zijn niet gelinkt aan elkaar, maar het biedt de gelegenheid de resultaten te vergelijken. Daarom beginnen de internetwedstrijden later dan die op de club om te voorkomen dat de spelverdelingen te vroeg bekend worden.


Terugblik op de zomerdrives.
We kijken terug op een succesvol zomerdriveseizoen met vier wekelijkse toernooien. De resultaten:
Maandagmiddag: 106 deelnemers waarvan er 62 door het spelen van tenminste 6 toernooien in het klassement werden opgenomen. Winnaar werd Hans Bouman met 86,04 rankingpoints (RP). Evert Izeboud en Hein Stempels werden gedeeld 2e met 84,51 RP.
Dinsdagavond:  96 spelers, 44 klasseerden zich. Winnaar werd Ronald Kuip met 86,25 RP. Ook hier een gedeelde 2e plaats: Eva Poppe en Marcel Thijssen met 85,69 RP.
Woensdagmiddag:  57 deelnemers, 14 in klassement. Winnaars zjn Rian de Waaij en Ronald Kuip met 81,11 RP. Albert Wedman behaalde het brons met 76,99 RP
Donderdagavond: 137 deelnemers, waarvan 75 in het klassement. Gedeeld 1e werden Pieter Bussemaker en Frits den Haring met 83,57 RP. Angeline van Houwelingen en Peter Versteegh werden 3e met 83,05 RP.
       
118 deelnemers wonnen 1 of meer barkaarten die iedere toernooi te verdienen waren. Deze kunnen bij de bar worden opgehaald als er in de zaal gespeeld wordt. Klik hier voor het barkaartenklassement.

Hoe word je lid:
1. Het lidmaatschap gaat via StepBridge.
2. Ben je nog geen lid van StepBridge, vraag dan een gratis proefaccount aan (https://www.stepbridge.nl). Een proefaccount is 14 dagen geldig en je kunt 300 spellen spelen(quickstep, competitie of recreatie) en aan alle toernooien  deelnemen (https://www.stepbridge.nl/toernooien). Zodra je een Stepnaam hebt ontvangen geef je dat door aan Jacques Brandt (jgabrandt@kpnplanet.nl) . Je wordt dan in het ledenbestand van de  BC Leidschenhage Internetclub  opgenomen. 
3. Na 14 dagen of als je de grens van 300 spellen hebt bereikt ontvang je een melding dat het proefaccount omgezet kan worden in een betaald lidmaatschap van StepBridge. De kosten hiervan bedragen €46,50 per jaar. Mocht je besluiten geen lid te worden dan kan je tot eind mei gratis aan BC Leidschenhage clubtoernooien. blijven deelnemen. Je moet dan loggen als NBB-gast.
4. Leden die al lid zijn van StepBridge kunnen zich bij Jacques Brandt met Stepnaam aanmelden. Je wordt dan in het ledenbestand van de  BCLH Internetclub  opgenomen.
5. Klik hier voor tips en aanwijzingen voor het spelen van BC Leidschenhage internetclub.

Contactpersoon voor internetbridge is
Jacques Brandt
E-mail: jgabrandt@kpnplanet.nl
Telefoon: 06 44 35 32 43