Speeldagen van Bridgeclub Leidschenhage

Dinsdagavond

Wist u dat... Scores Jaarklassement

 

Wedstrijdleiders

Erik van Egmond en Madelon Spek 
E-mail adres is: dinsdagavond@bclh.nl
Telefoon: 070 - 320 1813

Nieuwsbrief dd 29 augustus 2018:
 Aan de leden van de DIC,
Als het goed is heb je op 28-8 de nieuwsbrief van het bestuur ontvangen. Als dit niet het geval is, dan is aan ons niet het goede e-mail adres doorgegeven, check eventueel de spam-map. Om deze nieuwsbrief alsnog toegezonden te krijgen, stuur je een mail naar secretaris@bclh.nl
 
Viertallen
Na succes van vorig jaar is er besloten om ook dit jaar weer een viertallen avond te houden. Deze zal plaatsvinden  op 25 september op de clubavond. Deze avond telt dan niet mee voor de competitie. Het is wel belangrijk om het door te geven als je dan verhinderd bent. Het gaat vooral om het kennismaken met deze leuke wedstrijdvorm voor diegenen die er onbekend mee zijn en een leuke avond voor ieder die al wel weet hoe viertallen in zijn werk gaat. Wij zullen de viertallen indelen en e.e.a. van te voren uitleggen. Zelf alvast een viertal vormen mag ook; geef dit dan aan ons door via de mail of in het boek.
 
Einduitslag en seizoensklassement
Na de laatste avond is door Erik de uitslag van de laatste serie opgemaakt. Deze stond natuurlijk op de site, maar heeft ook de hele zomer op het bord gehangen bij de ingang.
Ook het seizoensklassement is opgemaakt. De eerste tien plaatsen geven recht op deelname aan het clubkampioenschap volgend jaar. De beker is net als vorig jaar ook nu weer voor Mariska en Ron, van harte gefeliciteerd!
https://www.bclh.nl/resources/File/jaarklassement-dic-17-18.pdf
Het bergklassement, dus de slembeker is dit jaar gewonnen door twee personen namelijk Jan Biesheuvel en Rob van Eijkeren, beide van harte gefeliciteerd!
https://www.bclh.nl/resources/File/DIC-slems-2018-eind.pdf
 
Nieuwe indeling
Het was een rustige zomer voor ons dit jaar, er zijn niet zo veel veranderingen doorgekomen bij ons. Dus hoop dat het maar goed gaat.
Van een aantal mensen nemen we afscheid omdat ze gaan stoppen op de dinsdagavond: Hanneke Spruit was de laatste serie al gestopt, zij gaat op de middag spelen. Verder van de reserve lijst zijn gestopt Ans Corts, Christine Winckel, Erwin Barendregt, Marcel Thijssen en Ruud Thijssen.
Nieuw dit jaar zijn Ingeborg Slikker die met Pieter Oorlog gaat spelen, zij hadden ook de laatste serie van vorig seizoen al op proef gespeeld. Ook komt Robbie de Koster terug, die met jeugdig talent Eva Poppe gaat spelen. Na lange afwezigheid van onze club kunnen wij terug begroeten: Reinout Hoefer die met Marcel den Broeder gaat spelen, en Pauliene Hoefer die met Ineke Toet gaat spelen. Ook mogen we Corrie van Rijt weer begroeten die met Fred Worm gaat spelen. Ronald Vink keert weer terug om met Jos Verhoeven te gaan spelen.
 
Hieronder de voorlopige indeling van de lijnen. Als er iets niet klopt of commentaar is horen wij dat graag. De mensen die in deze brief op de reservelijst staan hebben aangegeven dat ze kunnen invallen en nog een partner zoeken:
 
A-lijn:
Jan Bourquin & Wieger Stapel
Eric van Dijk & Astrid Turion
Frank Bloemen & Toos van Leeuwen
Mariemme vd Haar & Koen Poppe
Paul Hoevenaars & Ronald Kuip
Mariska Bezemer & Ron Heinsman
Maarten van Os & Peter-Paul Worm
Joop Simmelink & Wolf Tostmann
Daniel Kazaniecki & Abraham Serbetsoglou
Jan Biesheuvel & Nicole Meuleman
Paula van Leeuwen & Jet de Smeth
Pieter Bussemaker & Frits den Haring
Cisca Michon & Klaas Sijsling
Hans Post Uiterweer & Peter Versteegh
Rob van Eijkeren & Michiel Goris
 
B-lijn:
Ruud Kamphuis & Jan Pieters
Jacques Brandt & Marianne Brandt
Evert Izebout & Wim Maassen v/d Brink
Rik Naus & John van Veen
Marco Raad & Madelon Spek
Erik van Egmond & Malcolm Staallekker
Dennis Fokké & Marion Fokké
Benito de Jong & Jan Stevens
Charles Boeree & Gerard van Ewijk
Michel Westerbeek & Jos de Wit
Olaf van Egmond & Peter Smith
Paul van den Bos & Albert Wedman
Eric v Tienhoven & Ed Zimmerman
Jan de Pree & Berendet de Pree
Hans van Tilburg & Marije van Tilburg
Hans Beijersbergen & Anneke Posthumus
Robbie de Koster & Eva Poppe
Marcel den Broeder & Reinout Hoefer
Ellie Barendregt & Hans Bouman & Anton van Uitert
 
C-lijn:
Heleen Barendregt & Co Zwetsloot
Marlou Meuleman & Janna van Tienhoven
Frido Schönbach & Rosey Schönbach
Tim Kuip & Rian de Waaij
Imar Doornbos & Sietie Fresco
Jacques Raaijmakers & Gerard Raaijmakers
Joop Weisbeek & Yvonne Weisbeek
Daniel vd Haar & Rens Hamers
Herman Nagtegaal & Ria Worm
Pieter Oorlog & Ingeborg Slikker
Ton Glass & Pauline Glass
Carla van Ekeren & André Geers
Tineke Fros & Valentine van Delft
Corrie van Rijt & Fred Worm
Loek Nagtegaal & Ben Vermin
Jos Verhoeven & Ronald Vink
 
D-lijn:
Meike Kuin & Erik Rijntjes
Anneke Huiberts & Edje v.d. Kroft
Denise Dufour & Simon Spaans
Hélène Hammerstein & Eva Jansen
Aad Rimmelzwaan & Piet de Visser
Ben van der Kraan & Alex van Voorst
Ronald Borst & Ed van Dam
Ans Roodhuyzen & Maurits Roodhuyzen
C. Castagné & R. Balzer & P. Didierlaurant
Hans Maas & Rob van der Mijl
Aggie Artes & Anneke Oostendorp
Dick van Waegeningh & Ria Wolbers
Jeroen Ephraim & Hette Hylkema
Lien Haremaker & Veronique Nieuwenhuys
Pauline Hoefer & Ineke Toet
 
Reservelijst
Katie Vroklage
Hans Lansink
Joke Lansink
Inez van Rossum
Just Verschuur
 
Barrooster
Dit jaar hebben we voor de bar het echtpaar Thoen en Marie-Therese Smit & Frank de Vos die vrijwillig een aantal keer bardienst willen doen op onze avond. Alvast hartelijk dank hiervoor. Paula van Leeuwen die altijd met Marie-Therese stond, speelt op onze avond en is dus gestopt als vrijwilliger op onze avond. Nog hartelijk dank Paula, voor de vele drankjes die je voor ons hebt ingeschonken!
Het hele barschema van het jaar komt op de site en ligt de eerste weken op de balie. Controleer even of je kan op de datum die er staat. Meld het ons als er geruild moet worden.
Het opruimschema:
We zijn nog op zoek naar iemand die de coördinatie van het opruimen wil doen. Als wedstrijdleider zijn we aan het eind van de avond nog druk bezig met de uitslag en eventuele arbitrage en hebben we dus geen tijd om dit ook te begeleiden. Als je deze taak op je wil nemen meld je dan even aan bij ons.
Als coördinator vertel je wat de opruimdienst moet doen en helpt ze daar eventueel bij. Als opruimdienst wordt van je verwacht. aan het einde van de avond zorgen dat alle spellen weer netjes op volgorde in onze krat komen. Checken of de zaal er netjes uitziet, dus stoelen aanschuiven en vaatwerk naar de bar dirigeren. Als het je opvalt dat er ergens zwerfvuil ligt, dit meenemen naar een prullenbak en eventueel zwaar vervuilde tafels (laten) afnemen met een doekje.
Natuurlijk zijn wij er met zijn allen verantwoordelijk voor om de zaal netjes achter te laten voor de volgende club. De WL zal ook altijd als laatste de zaal door lopen om de laatste stoel aan te schuiven, het laatste raampje dicht te doen, de laatste koffiekop onder de verwarming vandaan te plukken en de achtergelaten papieren (loopbriefjes, persoonlijke uitdraaien en spelverdelingen) in de papierbak te deponeren. Het helpt wel veel als iedereen hier meehelpt.
Pinda’s: het bestuur vindt het belangrijk dat mensen het gezellig hebben op onze club en de pindaverstrekking draagt hieraan bij. Om dit gezellig te houden is het wel van belang dat we de pinda’s pas na het kaarten op de bar zetten en de flessen niet mee de zaal in nemen. Alleen de barmedewerkers zetten deze flessen neer op de bar.
De lijst van opruimdienst wordt samengesteld uit de mensen die geen bardienst kunnen doen op hun eigen avond.
 
Het voorlopige rooster:

Datum Bardienst Opruimdienst
4-sep Maarten van Os & Peter-Paul Worm Pieter Bussemaker & Frits den Haring
11-sep Marie-Thérèse Smits & Frank de Vos Cisca Michon & Klaas Sijsling
18-sep Ans Roodhuyzen & Maurits Roodhuyzen Eric v Tienhoven & Ed Zimmerman
25-sep Joke Thoen & Ton Thoen Paul van den Bos & Albert Wedman
2-okt Erik van Egmond  
9-okt Charles Boeree & Gerard van Eewijk Joop Weisbeek & Yvonne Weisbeek
16-okt Hans Beijersbergen & Anneke Posthumus Carla van Ekeren & André Geers
23-okt Hans Maas & Rob van der Mijl Herman Nagtegaal & Ria Worm
30-okt Joke Thoen & Ton Thoen Corrie van Rijt & Fred Worm
6-nov Marie-Thérèse Smits & Frank de Vos Frido Schönbach & Rosey Schönbach
 
Arbitrage:
Verschillende leden kunnen optreden als arbiter. Ik ga net als twee jaar geleden weer een rooster maken met voor iedere lijn een aantal arbiters. Als je op de lijst wil, meld je dan aan bij ons.
Voor wat betreft het roepen van de arbitrage: als je een arbiter nodig hebt, kijk op de lijst, zoek de  arbiter op en vraag of hij kan en wil arbitreren. Kijk wel of de persoon klaar is met spelen. Omdat je hem anders uit zijn concentratie haalt. Als hij of zij niet beschikbaar is zoek dan een andere arbiter. Het kan zijn dat de arbiter het spel zelf nog moet spelen, dan ook graag een andere zoeken. Als de arbiter een beslissing heeft genomen dan bedank je hem vriendelijk. Als je twijfelt of hij het goed heeft gedaan kan je dat later altijd bij de wedstrijdleider (Erik van Egmond) aan het eind van de avond melden. Als je het niet eens bent met Erik dan kan je in protest. Maar wees altijd vriendelijk en hoffelijk tegen de arbiters; ze doen hun best. Ga vooral niet in discussie. Dat helpt niet voor je eigen spel en zeker niet voor dat van de arbiter. Ik weet uit eigen ervaring dat het punten kost als je speelt en ook arbiter bent, dus denk daar ook aan.
 
Aan- en afmelden
Afmelden voor dinsdag 12 uur het liefst via e-mail dic@bclh.nl (telefonisch tussen 10 en 12 uur eventueel inspreken op het antwoordapparaat 070-3201813
Een aan- of afmelding is bij ons aangekomen als je een antwoord hebt teruggekregen!
Afmelden in het boek: zet een kruisje achter de naam van de persoon die afwezig is (als een paar niet komt dus 2 kruisjes zetten!) Als je partner heeft afgezegd, kun je zelf een partner regelen en dit doorgeven aan de WL of in het boek schrijven. Als je niets regelt en niets laat horen, proberen wij een partner te regelen en rekenen wij dus op je komst. Als je geen partner (meer) hebt, kom je op de reservelijst en word je gebeld als er invallers nodig zijn. De reservelijst kun je ook vinden onder de standen op onze website. Reserveleden worden aan het einde van de dinsdagmiddag gebeld als ze kunnen worden ingedeeld. We doen ons best om iedereen in te delen, maar kunnen dit niet garanderen. Het is voor ons wel handig als ook reserveleden hun beschikbaarheid doorgeven van te voren.
 
Wij wensen een ieder een gezellig en sportief nieuw bridgeseizoen.
Groeten van Erik en Madelon


Nieuwsbrief DIC start nieuwe seizoen 2018/2019                                      
 
In deze nieuwsbrief:
viertallen
Einduitslag, slems en seizoensklassement
Nieuwe indeling
loslopers
Nieuw barrooster en opruimschema (met een stichtelijk woordje)
Arbitrage (nog meer stichtelijke woorden)
afmelden
 
Aan de leden van de DIC,
Als het goed is heb je op 28-8 de nieuwsbrief van het bestuur ontvangen. Als dit niet het geval is, dan is aan ons niet het goede e-mail adres doorgegeven, check eventueel de spam-map. Om deze nieuwsbrief alsnog toegezonden te krijgen, stuur je een mail naar secretaris@bclh.nl
 
Viertallen
Na succes van vorig jaar is er besloten om ook dit jaar weer een viertallen avond te houden. Deze zal plaatsvinden  op 25 september op de clubavond. Deze avond telt dan niet mee voor de competitie. Het is wel belangrijk om het door te geven als je dan verhinderd bent. Het gaat vooral om het kennismaken met deze leuke wedstrijdvorm voor diegenen die er onbekend mee zijn en een leuke avond voor ieder die al wel weet hoe viertallen in zijn werk gaat. Wij zullen de viertallen indelen en e.e.a. van te voren uitleggen. Zelf alvast een viertal vormen mag ook; geef dit dan aan ons door via de mail of in het boek.
 
Einduitslag en seizoensklassement
Na de laatste avond is door Erik de uitslag van de laatste serie opgemaakt. Deze stond natuurlijk op de site, maar heeft ook de hele zomer op het bord gehangen bij de ingang.
Ook het seizoensklassement is opgemaakt. De eerste tien plaatsen geven recht op deelname aan het clubkampioenschap volgend jaar. De beker is net als vorig jaar ook nu weer voor Mariska en Ron, van harte gefeliciteerd!
https://www.bclh.nl/resources/File/jaarklassement-dic-17-18.pdf
Het bergklassement, dus de slembeker is dit jaar gewonnen door twee personen namelijk Jan Biesheuvel en Rob van Eijkeren, beide van harte gefeliciteerd!
https://www.bclh.nl/resources/File/DIC-slems-2018-eind.pdf
 
Nieuwe indeling
Het was een rustige zomer voor ons dit jaar, er zijn niet zo veel veranderingen doorgekomen bij ons. Dus hoop dat het maar goed gaat.
Van een aantal mensen nemen we afscheid omdat ze gaan stoppen op de dinsdagavond: Hanneke Spruit was de laatste serie al gestopt, zij gaat op de middag spelen. Verder van de reserve lijst zijn gestopt Ans Corts, Christine Winckel, Erwin Barendregt, Marcel Thijssen en Ruud Thijssen.
Nieuw dit jaar zijn Ingeborg Slikker die met Pieter Oorlog gaat spelen, zij hadden ook de laatste serie van vorig seizoen al op proef gespeeld. Ook komt Robbie de Koster terug, die met jeugdig talent Eva Poppe gaat spelen. Na lange afwezigheid van onze club kunnen wij terug begroeten: Reinout Hoefer die met Marcel den Broeder gaat spelen, en Pauliene Hoefer die met Ineke Toet gaat spelen. Ook mogen we Corrie van Rijt weer begroeten die met Fred Worm gaat spelen. Ronald Vink keert weer terug om met Jos Verhoeven te gaan spelen.
 
Hieronder de voorlopige indeling van de lijnen. Als er iets niet klopt of commentaar is horen wij dat graag. De mensen die in deze brief op de reservelijst staan hebben aangegeven dat ze kunnen invallen en nog een partner zoeken:
 
A-lijn:
Jan Bourquin & Wieger Stapel
Eric van Dijk & Astrid Turion
Frank Bloemen & Toos van Leeuwen
Mariemme vd Haar & Koen Poppe
Paul Hoevenaars & Ronald Kuip
Mariska Bezemer & Ron Heinsman
Maarten van Os & Peter-Paul Worm
Joop Simmelink & Wolf Tostmann
Daniel Kazaniecki & Abraham Serbetsoglou
Jan Biesheuvel & Nicole Meuleman
Paula van Leeuwen & Jet de Smeth
Pieter Bussemaker & Frits den Haring
Cisca Michon & Klaas Sijsling
Hans Post Uiterweer & Peter Versteegh
Rob van Eijkeren & Michiel Goris
 
B-lijn:
Ruud Kamphuis & Jan Pieters
Jacques Brandt & Marianne Brandt
Evert Izebout & Wim Maassen v/d Brink
Rik Naus & John van Veen
Marco Raad & Madelon Spek
Erik van Egmond & Malcolm Staallekker
Dennis Fokké & Marion Fokké
Benito de Jong & Jan Stevens
Charles Boeree & Gerard van Ewijk
Michel Westerbeek & Jos de Wit
Olaf van Egmond & Peter Smith
Paul van den Bos & Albert Wedman
Eric v Tienhoven & Ed Zimmerman
Jan de Pree & Berendet de Pree
Hans van Tilburg & Marije van Tilburg
Hans Beijersbergen & Anneke Posthumus
Robbie de Koster & Eva Poppe
Marcel den Broeder & Reinout Hoefer
Ellie Barendregt & Hans Bouman & Anton van Uitert
 
C-lijn:
Heleen Barendregt & Co Zwetsloot
Marlou Meuleman & Janna van Tienhoven
Frido Schönbach & Rosey Schönbach
Tim Kuip & Rian de Waaij
Imar Doornbos & Sietie Fresco
Jacques Raaijmakers & Gerard Raaijmakers
Joop Weisbeek & Yvonne Weisbeek
Daniel vd Haar & Rens Hamers
Herman Nagtegaal & Ria Worm
Pieter Oorlog & Ingeborg Slikker
Ton Glass & Pauline Glass
Carla van Ekeren & André Geers
Tineke Fros & Valentine van Delft
Corrie van Rijt & Fred Worm
Loek Nagtegaal & Ben Vermin
Jos Verhoeven & Ronald Vink
 
D-lijn:
Meike Kuin & Erik Rijntjes
Anneke Huiberts & Edje v.d. Kroft
Denise Dufour & Simon Spaans
Hélène Hammerstein & Eva Jansen
Aad Rimmelzwaan & Piet de Visser
Ben van der Kraan & Alex van Voorst
Ronald Borst & Ed van Dam
Ans Roodhuyzen & Maurits Roodhuyzen
C. Castagné & R. Balzer & P. Didierlaurant
Hans Maas & Rob van der Mijl
Aggie Artes & Anneke Oostendorp
Dick van Waegeningh & Ria Wolbers
Jeroen Ephraim & Hette Hylkema
Lien Haremaker & Veronique Nieuwenhuys
Pauline Hoefer & Ineke Toet
 
Reservelijst
Katie Vroklage
Hans Lansink
Joke Lansink
Inez van Rossum
Just Verschuur
 
Barrooster
Dit jaar hebben we voor de bar het echtpaar Thoen en Marie-Therese Smit & Frank de Vos die vrijwillig een aantal keer bardienst willen doen op onze avond. Alvast hartelijk dank hiervoor. Paula van Leeuwen die altijd met Marie-Therese stond, speelt op onze avond en is dus gestopt als vrijwilliger op onze avond. Nog hartelijk dank Paula, voor de vele drankjes die je voor ons hebt ingeschonken!
Het hele barschema van het jaar komt op de site en ligt de eerste weken op de balie. Controleer even of je kan op de datum die er staat. Meld het ons als er geruild moet worden.
Het opruimschema:
We zijn nog op zoek naar iemand die de coördinatie van het opruimen wil doen. Als wedstrijdleider zijn we aan het eind van de avond nog druk bezig met de uitslag en eventuele arbitrage en hebben we dus geen tijd om dit ook te begeleiden. Als je deze taak op je wil nemen meld je dan even aan bij ons.
Als coördinator vertel je wat de opruimdienst moet doen en helpt ze daar eventueel bij. Als opruimdienst wordt van je verwacht. aan het einde van de avond zorgen dat alle spellen weer netjes op volgorde in onze krat komen. Checken of de zaal er netjes uitziet, dus stoelen aanschuiven en vaatwerk naar de bar dirigeren. Als het je opvalt dat er ergens zwerfvuil ligt, dit meenemen naar een prullenbak en eventueel zwaar vervuilde tafels (laten) afnemen met een doekje.
Natuurlijk zijn wij er met zijn allen verantwoordelijk voor om de zaal netjes achter te laten voor de volgende club. De WL zal ook altijd als laatste de zaal door lopen om de laatste stoel aan te schuiven, het laatste raampje dicht te doen, de laatste koffiekop onder de verwarming vandaan te plukken en de achtergelaten papieren (loopbriefjes, persoonlijke uitdraaien en spelverdelingen) in de papierbak te deponeren. Het helpt wel veel als iedereen hier meehelpt.
Pinda’s: het bestuur vindt het belangrijk dat mensen het gezellig hebben op onze club en de pindaverstrekking draagt hieraan bij. Om dit gezellig te houden is het wel van belang dat we de pinda’s pas na het kaarten op de bar zetten en de flessen niet mee de zaal in nemen. Alleen de barmedewerkers zetten deze flessen neer op de bar.
De lijst van opruimdienst wordt samengesteld uit de mensen die geen bardienst kunnen doen op hun eigen avond.
 
Het voorlopige rooster:
Datum Bardienst Opruimdienst
4-sep Maarten van Os & Peter-Paul Worm Pieter Bussemaker & Frits den Haring
11-sep Marie-Thérèse Smits & Frank de Vos Cisca Michon & Klaas Sijsling
18-sep Ans Roodhuyzen & Maurits Roodhuyzen Eric v Tienhoven & Ed Zimmerman
25-sep Joke Thoen & Ton Thoen Paul van den Bos & Albert Wedman
2-okt Erik van Egmond  
9-okt Charles Boeree & Gerard van Eewijk Joop Weisbeek & Yvonne Weisbeek
16-okt Hans Beijersbergen & Anneke Posthumus Carla van Ekeren & André Geers
23-okt Hans Maas & Rob van der Mijl Herman Nagtegaal & Ria Worm
30-okt Joke Thoen & Ton Thoen Corrie van Rijt & Fred Worm
6-nov Marie-Thérèse Smits & Frank de Vos Frido Schönbach & Rosey Schönbach

 
Arbitrage:
Verschillende leden kunnen optreden als arbiter. Ik ga net als twee jaar geleden weer een rooster maken met voor iedere lijn een aantal arbiters. Als je op de lijst wil, meld je dan aan bij ons.
Voor wat betreft het roepen van de arbitrage: als je een arbiter nodig hebt, kijk op de lijst, zoek de  arbiter op en vraag of hij kan en wil arbitreren. Kijk wel of de persoon klaar is met spelen. Omdat je hem anders uit zijn concentratie haalt. Als hij of zij niet beschikbaar is zoek dan een andere arbiter. Het kan zijn dat de arbiter het spel zelf nog moet spelen, dan ook graag een andere zoeken. Als de arbiter een beslissing heeft genomen dan bedank je hem vriendelijk. Als je twijfelt of hij het goed heeft gedaan kan je dat later altijd bij de wedstrijdleider (Erik van Egmond) aan het eind van de avond melden. Als je het niet eens bent met Erik dan kan je in protest. Maar wees altijd vriendelijk en hoffelijk tegen de arbiters; ze doen hun best. Ga vooral niet in discussie. Dat helpt niet voor je eigen spel en zeker niet voor dat van de arbiter. Ik weet uit eigen ervaring dat het punten kost als je speelt en ook arbiter bent, dus denk daar ook aan.
 
Aan- en afmelden
Afmelden voor dinsdag 12 uur het liefst via e-mail dic@bclh.nl (telefonisch tussen 10 en 12 uur eventueel inspreken op het antwoordapparaat 070-3201813
Een aan- of afmelding is bij ons aangekomen als je een antwoord hebt teruggekregen!
Afmelden in het boek: zet een kruisje achter de naam van de persoon die afwezig is (als een paar niet komt dus 2 kruisjes zetten!) Als je partner heeft afgezegd, kun je zelf een partner regelen en dit doorgeven aan de WL of in het boek schrijven. Als je niets regelt en niets laat horen, proberen wij een partner te regelen en rekenen wij dus op je komst. Als je geen partner (meer) hebt, kom je op de reservelijst en word je gebeld als er invallers nodig zijn. De reservelijst kun je ook vinden onder de standen op onze website. Reserveleden worden aan het einde van de dinsdagmiddag gebeld als ze kunnen worden ingedeeld. We doen ons best om iedereen in te delen, maar kunnen dit niet garanderen. Het is voor ons wel handig als ook reserveleden hun beschikbaarheid doorgeven van te voren.
 
Wij wensen een ieder een gezellig en sportief nieuw bridgeseizoen.
Groeten van Erik en Madelon