Speeldagen van Bridgeclub Leidschenhage

Dinsdagavond

Wist u dat... Scores Jaarklassement

 

Wedstrijdleiders

Erik van Egmond en Madelon Spek 
E-mail adres is: dinsdagavond@bclh.nl
Telefoon: 070 - 320 1813

Nieuwsbrief Dinsdagavond 12 mei 2019
 
Beste dinsdagavondleden,
Laatste serie
De Zomerserie gaat aanstaande dinsdag van start. Dit is de laatste (paren) serie van het seizoen, hierna wordt het jaarklassement opgemaakt.
Afgelopen zaterdag werden de club- en groepskampioenschappen georganiseerd en de DIC was goed vertegenwoordigd. Jeroen en Hette wonnen de D groep, Ep Brandt wonnen de C lijn, Joop en Yvonne werden eerste in de B-lijn en clubkampioen werden Erik en Malcolm, met op de tweede plaats Koen en Mariemme. Gefeliciteerd!
Leden
Ans Roodhuyzen heeft aangegeven dat zij in het nieuwe seizoen weer komt bridgen. Zij is weer thuis na een periode van revalidatie. We wensen je een voorspoedig herstel Ans.
Anneke Huiberts heeft nog steeds veel pijn en komt nog niet bridgen. Veel sterkte en beterschap Anneke!
Evenementen
Volgende week zondag 19 mei wordt de Roparundrive gehouden in ons Bridgehome. Dit is een goede doelendrive. Je kunt je opgeven bij Marga van der Molen 070 – 3274835. (zie ook op bclh.nl)
Vrijdagavond 31 mei: Hemelvaartdrive. Opgeven bij Malcolm: vrijdagavond@bclh.nl
Zomerbridge: in juli en augustus op donderdagmiddag en dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond. Opgeven aan de zaal.

Aan- en afmelden
Wie per volgend seizoen wil opzeggen, moet dit voor 1 juli doorgeven. Ook wijziging van clubavond zsm aan ons doorgeven.

Afmelden voor dinsdag 12 uur het liefst via e-mail dic@bclh.nl (telefonisch tussen 10 en 12 uur eventueel inspreken op het antwoordapparaat 070-3201813)
Een aan- of afmelding is bij ons aangekomen als je een antwoord hebt teruggekregen!
Afmelden in het boek: zet een kruisje achter de naam van de persoon die afwezig is (als een paar niet komt dus 2 kruisjes zetten!) Als je partner heeft afgezegd, kun je zelf een partner regelen en dit doorgeven aan de WL of in het boek schrijven. Als je niets regelt en niets laat horen, proberen wij een partner te regelen en rekenen wij dus op je komst. Als je geen partner (meer) hebt, kom je op de reservelijst en word je gebeld als er invallers nodig zijn. De reservelijst kun je ook vinden onder de standen op onze website. Reserveleden worden aan het einde van de dinsdagmiddag gebeld als ze kunnen worden ingedeeld (we doen ons best om iedereen in te delen, maar kunnen dit niet garanderen) Het is voor ons wel handig als ook reserveleden hun beschikbaarheid doorgeven van te voren.
Groeten van Erik en Madelon

Barrooster