Speeldagen van Bridgeclub Leidschenhage

Dinsdagavond

Wist u dat... Scores Jaarklassement

 

Wedstrijdleiders

Erik van Egmond en Madelon Spek 
E-mail adres is: dinsdagavond@bclh.nl
Telefoon: 070 - 320 1813

5 december GEEN bridge!
2e nieuwsbrief:

De 2e serie van dit seizoen is abrupt geëindigd na 6 zittingen. Per abuis was 5 december als competitie-avond opgenomen in deze serie en op die datum spelen we nooit. Excuses voor dit misverstand van de wedstrijdleider en de TC.
Dit betekent nu dat de promovendi en degradanten al bekend zijn. We starten de nieuwe serie op 12 december. Dit is wederom een butler serie. 19 december spelen we de Kerstdrive. Deze zitting telt niet mee voor de competitie, maar je moet je wel afmelden als je niet komt. Reserveleden zullen worden ingedeeld. Het is wel handig als zij hierover contact op nemen met ons van te voren.
Op tweede kerstdag is er uiteraard geen bridge, we gaan weer verder met de competitie op 2 januari 2018.
Er bereikten ons veel vragen over de oliebollen- en appelflappendrive. Hierover krijgt iedereen een e-mail van de TC.
Lief en Leed
André Ensing is ons ontvallen op 28 november jl.. De uitvaart vindt in besloten kring plaats. We wensen zijn familie en bridgevrienden veel sterkte voor de komende tijd.
In de afgelopen periode is ook Charles de Jong overleden. Zijn uitvaart heeft op zaterdag 11 november in Rotterdam plaatsgevonden. Daar waren vele bridgers aanwezig. We missen hem.
Barrooster voor de komende periode:

Datum Bardienst Opruimdienst
12-dec Marie-Thérèse Smits & Paula van Leeuwen Rens Hamers
19-dec Joke Thoen & Ton Thoen Eric v Tienhoven & Ed Zimmerman
26-dec    
2-jan Jan de Pree & Berendet de Pree Jeroen Ephraim & Hette Hylkema
9-jan Marlou Meuleman & Janna van Tienhoven Jet de Smeth & Hanneke Spruit
16-jan Jan Bourquin & Wieger Stapel Joop Simmelink & Wolf Tostmann
23-jan Dick van Waegeningh & Ria Wolbers Paul Hoevenaars & Ronald Kuip
30-jan Marie-Thérèse Smits & Paula van Leeuwen Ruud Kamphuis & Inez van Rossum
6-feb Joke Thoen & Ton Thoen Ton Glass & Pauline Glass
13-feb Benito de Jong & Jan Stevens Hans Bouman & Jos Verhoeven

 
Afmelden voor dinsdag 12 uur het liefst via e-mail dinsdagavond@bclh.nl (telefonisch tussen 10 en 12 uur eventueel inspreken op het antwoordapparaat 070-3201813)
Een aan- of afmelding is bij ons aangekomen als je een antwoord hebt teruggekregen!
Afmelden in het boek: zet een kruisje achter de naam van de persoon die afwezig is (als een paar niet komt dus 2 kruisjes zetten!) Als je partner heeft afgezegd, kun je zelf een partner regelen en dit doorgeven aan de WL of in het boek schrijven. Als je niets regelt en niets laat horen, proberen wij een partner te regelen en rekenen wij dus op je komst. Als je geen partner (meer) hebt, kom je op de reservelijst en word je gebeld als er invallers nodig zijn. De reservelijst kun je ook vinden onder de standen op onze website. Reserveleden worden aan het einde van de dinsdagmiddag gebeld als ze kunnen worden ingedeeld (we doen ons best om iedereen in te delen, maar kunnen dit niet garanderen) Het is ook de bedoeling dat  reserveleden hun beschikbaarheid doorgeven van te voren.