Viertallen bij BC Leidschenhage

Ook dit jaar kan je je weer als viertal of als paar aanmelden voor  de districtsviertallencompetitie 2019/20 (Hoofdklasse, 1e t/m 3e klasse). We hopen dat ook dit komende seizoen veel viertallen van BC Leidschenhage aan deze uitdagende en gezellige competitie mee zullen doen! Met name nodigen wij spelers uit die nog geen ervaring met viertallen hebben. De derde klasse is speciaal voor deze spelers ingesteld zodat je op je eigen niveau deze wedstrijdvorm kunt ervaren. 
 
De competitie begint op 21 oktober en eindigt op 16 februari waarbij eens in de twee weken wordt gespeeld. De Hoofdklasse (12 teams) speelt twee centrale dagen, op 23 november en een slotdag op 16 februari. De overige klassen sluiten af met een centrale speeldag in februari. Centrale dagen worden in ons Bridgehome gespeeld. De speelweken zijn te vinden op de wedstrijdkalender van het district: klik hier
 

Inschrijven

De inschrijving sluit op 22 september. Vergeet niet bij de opgave van een viertal te vermelden op welke avond je de thuiswedstrijden wil spelen. Ik raad paren die nu al weten dat zij in de competitieperiode langere tijd verhinderd  zijn, aan zich als onderdeel van een zestal in te schrijven. BC Leidschenhage mag drie teams inschrijven voor de hoofdklasse, vier voor de eerste klasse en vijf voor de tweede klasse. Voor de derde klasse geldt geen limiet. Viertallen die spelen  in dezelfde samenstelling als afgelopen seizoen zullen worden aangemeld voor de klasse waar zij recht op hebben.  De indeling van de teams wordt uiterlijk 27 september bekend gemaakt. De aanmelding van de teams bij het district sluit op 29 september.
Als je nog vragen hebt, aarzel niet contact met mij op te nemen.(per mail of telefonisch 06 44353243). Aanmelden alleen per mail bij Jacques Brandt, jgabrandt@kpnplanet.nl.