Viertallen bij BC Leidschenhage


Schrijf in voor de Viertallencompetitie

Ook dit jaar kan je je weer als viertal of als paar aanmelden voor  de districtsviertallencompetitie 2022/2023 (Hoofdklasse, 1e en 2e klasse). We hopen dat ook dit komende seizoen veel viertallen van BC Leidschenhage aan deze uitdagende en gezellige competitie mee zullen doen! Met name nodigen wij spelers uit die nog geen ervaring met viertallen hebben.
 
De competitie begint in de week van 13 november en eindigt begin februari. Gemiddeld wordt er eens in de twee weken gespeeld. Er is een centrale slotdag op 4 maart, de Hoofdklasse (12 teams) speelt ook een centrale dag op 18 december. Centrale dagen worden in ons Bridgehome gespeeld.

Inschrijving
De inschrijving sluit op 24 oktober. Vergeet niet bij de opgave van een viertal te vermelden op welke avond je de thuiswedstrijden wil spelen. Ik raad paren die nu al weten dat zij in de competitieperiode langere tijd verhinderd  zijn, aan zich als onderdeel van een zestal in te schrijven. BC Leidschenhage mag vijf teams inschrijven voor de Hoofdklasse, drie voor de Eerste klasse en vier voor de Tweede klasse.
Als je nog vragen hebt, aarzel niet contact met mij op te nemen(per mail jgabrandt@kpnplanet.nl of telefonisch 0644353243). Inschrijven op het inschrijfformulier of per mail.
 
Jacques Brandt
Coördinator viertallen