Rond oud en nieuw komen er weer meerdere leuke bridgedrives aan. De inschrijving voor alle drives ging tot nu toe door een email te sturen naar drives@bclh.nl. Dat leverde veel werk op voor de wedstrijdleiders. Voortaan gaan we voor de inschrijving gebruikmaken van de NBB inschrijfmodule. Om een paar te kunnen inschrijven moet minimaal één speler van het paar toegang hebben tot 'Mijn NBB'.
  
Hieronder staat stap voor stap beschreven hoe je de aanmelding voor de bridgedrives kan doen, ook als je nog niet kan inloggen bij MijnNBB.

1. Kan je al inloggen bij MijnNBB www.mijnnbb.nl? Ga naar stap 7.
 
2. Is je NBB-Lidnummer bekend? Ga naar stap 4.
 
3. Ga naar www.mijnnbb.nl van de NBB (Nederlandse Bridge Bond) en klik aan de linkerkant op 'Lidnummer opvragen'. Vul geboortedatum en postcode in en klik op zoeken. Krijg je geen lidnummer terug, probeer dan je geboortejaar met de datum van 1 januari.
Krijg je nog steeds geen lidnummer terug? Vraag dan je NBB lidnummer aan je wedstrijdleider.
Je kan ook contact opnemen met onze ledenadministrateur Jan Stevens ledenadministratie@bclh.nl om te laten controleren of je postcode en geboortedatum correct zijn opgenomen in de ledenadministratie.
 
4. Heb je al een wachtwoord bij MijnNBB? Ga naar stap 7.
 
5. Ga naar mijnnbb.nl en klik aan de linkerkant op 'Wachtwoord vergeten?'. Vul je NBB lidnummer in en klik op 'Aanvraag verzenden'.
Als het goed is dan krijg je binnen een paar minuten een email met nadere informatie. Als die email uitblijft, controleer dan eerst je spam-map. Neem eventueel contact op met je wedstrijdleider of met onze ledenadministrateur Jan Stevens ledenadministratie@bclh.nl om te laten controleren of je e-mailadres correct is opgenomen in de ledenadministratie.
In de ontvangen email klik je op 'wachtwoord resetten' en kan je daarna een (nieuw) wachtwoord invoeren.
 
6. Alleen bij de eerste keer inloggen bij MijnNBB moet je eerst akkoord gaan met de algemene voorwaarden van de NBB. Ga daarvoor naar www.mijnnbb.nl, vul NBB-Lidnummer en wachtwoord in en klik op Inloggen.
Je kan daarna op een formulier klikken, vergeet niet onderaan dit formulier nogmaals je NBB-Lidnummer en wachtwoord in te vullen en aan te vinken dat je akkoord gaat met de voorwaarden, klik op Verzenden. Beëindig dit scherm en ga verder met stap 7.
 
7. Kies voor 1 of meerdere links voor aanmelding van de bridgedrives bij in het nieuwsbericht op bclh.nl:
 
Klik vervolgens rechtsboven op het rode veld 'Inloggen'

Vul NBB-Lidnummer en wachtwoord in en klik op 'Inloggen'


- Klik op het betreffende evenement
- Klik op de "Meld mij aan knop"
- Vul de gegevens in van o.a. je partner en vink aan "Ik ga akkoord met de voorwaarden" en "Stuur mijn bevestigingsmail"

- klik op de "bevestig aanmelding" knop om de aanmelding af te ronde
 
Deze bridgedrives zijn erg populair. Om iedereen de mogelijkheid te geven om in ieder geval 1 drive te kunnen spelen is het mogelijk dat deelnemers die voor meerdere drives staan ingeschreven voor 1 drive op de reservelijst worden geplaatst. Geef dus bij Opmerkingen je voorkeur aan als je voor meerdere drives inschrijft.
 
Na het verzenden van je aanmelding ontvang je een bevestigings email (indien je dit hebt aangevinkt!).
 
Later is het mogelijk je aanmelding te wijzigen of in te trekken via dezelfde weg en via "meld mij af" knop.