Jeugdbridge

Nieuws

Tony van Egmond is 22 mei 2e geworden bij het NK viertallen Pupillen. Samen met zijn partner Xavier en een goed nevenpaar, Ronald en Dieter die door de NBB worden uitgezonden naar het EK, kwamen zij 9 VP's te kort. Ze hadden er 86, de winnaar 95. Ze hadden nog wel gewonnen van de uiteindelijke winnaars, Een geweldige prestatie.

Daarnaast deden Nicole en Kayleigh mee in een ander viertal. Zij hadden een veel minder nevenpaar dan Tony, maar ze zijn toch 5e geworden, dicht achter de nummers 3 en 4, maar ver voor de rest van het ved. Ook dit is een goede prestatie.

Jeugdclub op vrijdagavond

Vorig jaar was Toos begonnen met een nieuwe formule en gaf les aan jongeren die samen met een volwassen bridger- ouder, grootouder of bekende - leerden bridgen. In de loop van het seizoen zijn zij mee gaan doen met de competitie op de vrijdagavond. Ook aan andere wedstrijden, zoals de appelflappendrive, namen verschillende jeugdleden enthousiast deel. Foto’s in ons clubblad Dobbepraat getuigen hiervan en ook de landelijke jeugdtoernooien in Utrecht werden bezocht. Verder zijn we heel blij dat verschillende enthousiaste bridgedocenten het afgelopen seizoen uiteenlopende thema’s hebben behandeld met onze jeugd in speciaal voor hen bedoelde lessen. Toos is het afgelopen seizoen ook weer met een nieuwe lichting jeugd begonnen. 

Inlopen:

Het blijft mogelijk om op vrijdagavond in te lopen voor €2,50 per persoon. Graag wel van te voren aanmelden bij de wedstrijdleider vrijdagavond@bclh.nl Leuk om eens kennis te maken met onze jeugdleden.