Jeugdbridge

Nieuws

Onze Jeugdleden mogen m.i.v. dit seizoen gratis deelnemen aan de Subtoptrainingen van Danny Molenaar en Tim Verbeek. Verder krijgen zij eens in de 4 tot 6 weken een (systeem) training van Danny op de vrijdagavond. 
Aan het Leidschenhage Viertallen toernooi hebben dit jaar vier jeugdteams deelgenomen. Het hoogst geëindigde jeugdteam was Ruiten 7 met Ronald Goor, Tim vd Paverd, Sibrand van Oosten en Wilbert van Bijsterveldt. Zij werden 4e in de totaalstand. Ons BCLH jeugdteam met Casper de Gooijer, Tony van Egmond, Guus de Wit en Noa Kant, moest even wennen en kwam toen op dreef. Zij werden 14e van de 18.
Het viertal met Tony, Casper, Kayleigh en Nicole gaat weer meedoen met de competitie in het district Den Haag.
 

Jeugdclub op vrijdagavond

Traditiegetrouw is de vrijdagavond onze jeugdavond. Vele sterke spelers zijn hier begonnen, denk aan onze trainers Tim Verbeek en Danny Molenaar die als 13-jarigen al bij ons speelden, maar ook Berend van de Bos en zijn broer Tim en de broers Thijs en Rik Verbeek. Aarnout Helmich is ook lid geweest en later de broers Chris en Ricardo Westerbeek. Tom van Overbeeke kwam bij ons spelen met zijn oom en heeft toen zijn ouders ook aangezet tot het leren van bridge. En natuurlijk de zusjes Astrid en Carla Dekker (en ik ben vast nog iemand vergeten). Na een rustige tijd vwb jeugd - onze eigen wedstrijdleider is uit die generatie en inmiddels geen jeugd meer -  kreeg Toos van Leeuwen, de moeder van Astrid en Carla, weer de kriebels en zij startte met een nieuwe jeugdcursus. Via haar (groot)ouder -kind bridge zijn er vele koppels vanuit haar lessen doorgestroomd naar de competitie op vrijdagavond. Verschillende talenten hebben ons ook weer verlaten, vooral vanwege de start van een studie elders of deelname aan andere sporten, maar er zijn ook weer nieuwe jeugdleden bijgekomen. Het initiatief Aas is Baas van Heleen en Jacques Barendregt in februari 2018 heeft daar zeker aan bijgedragen. 
 

Inlopen:

Het blijft mogelijk om op vrijdagavond in te lopen voor €2,50 per persoon. Graag wel van te voren aanmelden bij de wedstrijdleider vrijdagavond@bclh.nl voor 16.00 uur. Leuk om eens kennis te maken met onze jeugdleden.