BC Leidschenhage

Internetbridge bij BCLH nog steeds gratis!

Internetbridge bij BCLH nog steeds gratis! en Bekijken instructie filmpje hoe je StepBridge installeert op je PC of tablet.

Internetbridge bij BCLH nog steeds gratis!
Uit reacties van een aantal leden blijkt dat er verwarring is over mogelijk inschrijfgeld voor toernooien bij BCLH. Toernooien van de BCLH internetclub blijven voorlopig gratis. Daarvoor moet je wel lid zijn van BCLH en via een proefaccount een StepNaam hebben ontvangen. Na het verlopen van het proefaccount kan je nog steeds gratis inschrijven voor BCLH toernooien met de knop “ Inloggen als gast (alleen voor NBB-leden)”.
Voor de toernooien van StepBridge zelf moet je wel betalen. Zie je dus een pop-up van Stepbridge verschijnen waarin staat dat toernooien nu wel betaald moeten worden dan geldt dat niet voor BCLH toernooien. Je kunt de melding van StepBridge dus negeren.
Let er verder op dat je bij het inloggen bij de activiteit “competitie” terecht komt en niet bij het BC Leidschenhage toernooi. Dat moet je zelf in de rubriek “activiteit” zoeken en dubbelklikken. Dan kom je in de lobby van BC Leidschenhage terecht en word je bij aanvang van het toernooi aan een tafel geplaatst.

BCLH Internetclub, je kan nog steeds lid worden.

Hoewel StepBridge de voorwaarden wat heeft gewijzigd kan je nog steeds lid worden van de BCLH Internetclub. Lees hier hoe dat gaat.
  1. 1. Vraag een proeflidmaatschap aan bij StepBridge op StepBridge.nl. Je kunt dan 14 dagen lang gratis deelnemen aan alle StepBridgetoernooien ( tot uiterlijk tot 1 juni) en 150 spellen spelen op QuickStep. Maar belangrijker nog: je kan gelijk deelnemen aan de  toernooien van BCLH.
    Besluit je na de proefperiode geen lid te worden van StepBridge dan kan je nog steeds gratis meedoen aan de BCLH toernooien. Klik daarvoor op de knop “Inloggen als gast (alleen voor NBB-leden)” onderin het venster dat u ziet als u inlogt.
  2. 2. Zie hier hoe je een proefaccount aanvraagt. https://www.youtube.com/watch?v=E2-e0LGfMMg&feature=youtu.be
  3. 3. Aan de slag met StepBridge op je PC/Mac: https://youtu.be/SIOlX8s4JWQ  
  4. 4. Aan de slag met Stepbridge op je  tablet: https://youtu.be/3yf_L3fOB8s  
  5. 5. Meedoen bij BCLH: https://www.youtube.com/watch?v=QwThZNAVXoc